واگذاری ارثیه یک عضو خانواده که بیمار می باشد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۶ #96093

سلام
خواهر بنده مبتلا به سرطان می باشد و میزانی ارثیه نیز از مادرمان برای ما مانده است. با توجه به اینکه اوضاع خواهرم زیاد مساعد نیست، خودش تمایل دارد سهمش را به من واگذار کند. مشکل ما این است که اگر خواهرم به من رضایت محضری دهد و خدای ناکرده در صورت نبود خواهرم این واگذاری سهمش به هم می خورد؟ چگونه بایستی اینکار انجام شود؟ شدنی است؟ شایان ذکر است که خواهرم همسر و دو فرزند دارد و همگی در جریان هستند و به دلیل برخی مشکلات موافق انتقال سهم به بنده هستند. آیا اینکار طوری انجام شدنی می باشد که رضایت خواهرم حتی خدای ناکرده در صورت نبودش، از بین نرود؟
ممنون

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید میان شما یک مبایعه نامه تنظیم شود تا در صورت فوت بی اعتبار نشود.