چطور بدون داشتن مدرک طلب خود را اثبات نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۸۸ #96092585

سلام

چند سال پیش به یکی از دوستان پول قرض دادم و بدون گرفتن مدرکی پول رو بحساب ایشان انتقال دادم. ولی بعد از گذشت چند سال هنوز موفق به بازپس گیری پول نشده ام . با توجه به اینکه هیچ مدرکی ندارم میتونم قانونا موضوع رو پیگیری کنم و چه دلایلی برای اثبات باید بیاورم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید قانونا موضوع رو پیگیری کنیدو رسید عادی که می‌توانید براساس آن‌ها دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید در صورتی که برای گرفتن طلب خود اظهارنامه بدهید، می‌توانید از تاریخ اظهارنامه تقاضای تاخیر تادیه نماید.
رسید واریز وجه به حساب و یا کارت عابر بانک: در این حالت، پرینت حساب بانکی با مهر بانک برای اثبات واریز وجه الزامی است.
یا شاهد معتبر و یا اقرار خود مدیون برای وجود دین وجود داشته باشد.
دادخواست مطالبه وجه رسید عادی، یکی از انواع مطالبه وجه است که به جهت آن که سند رسمی و یا لازم الاجرا برای طرح دعوی وجود ندارد، دارای پیچیدگی‌ها و دشواری‌های زیادی است که بهتر است برای گرفتن حق، از وکیل استفاده شود.

داشتن شاهد از جمله دلایل اثبات کننده در این باره است.