آیا می توان به رای اداره کار در دیوان اعتراض نمود ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴,۲۵۹ #96090564

سلام خسته نباشید
سوال بنده این است اگردرجلسه اعتراض به رای هیئت تشکیل اداره کار که هم کارگراعتراض زده و کارفرما هم اعتراض زده باشه نمایندگان ورئیس شورای حل اختلاف به کارفرمابگن بهتره سازش کنی باکارگرت رای مابرات بدتموم میشه وبه ماخبربدیدهر کاری میکنین،کارفرماحاضربه سازش نباشه;۱)آیابازهم میتونه اعتراض بزنه به رای حل اختلاف وپرونده به دیوان عالی بره و اگر بره چقدرزمان میبره؟
۲ )جواب اعتراض به رای اداره کار در شورای حل اختلاف چندروزه هستش؟آیابعدش لازم اجرا می باشد یا بازهم به کارفرما زمان میدن تا ۱۵روزیا میتونم برم نامه اجرائیه بگیرم برای اجرای احکام؟
باتشکرازشماوهمکاران محترم

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست عزیز، رسیدگی در دیوان عدالت اداری بسیار زمان بر است و البته بیشتر از جهات شکلیست تا ماهوی…

با درود
پس از صدور رای در مرجع رسیدگی(شورا) در موعد مقرر طرفین می‌تونن به آن رای معترض بشن.
از طرفی دیوان عدالت اداری در ماهیت آن رای ورود نخواهد نمود.
زیرا رسیدگی دیوان بطور شکلی خواهد بود.
بدروود

سلام
قابلیت اعتراض در دیوان عدالت اداری ظرف مهلت ۳ ماه خواهند داشت

سلام اگر گزارش اصلاحی صادر نشده یا رای هیئت حل اختلاف قطعی شده ، کارگر یا کارفرما حق اعتراض به رای در دیوان را دارند . رسیدگی دیوان شکلی است و در ماهیت تصمیم گیری نمی کند . مدت آن ممکن است حتی به یک سال هم به طول بیانجامد .پس از قطعیت حکم ابتدا باید اجرائیه صادر شود سپس بحث توقیف اموال پیش می آید .

با درود فراوان
فقط رای شورا مهم است و دیوان از نظر شکلی فقط پرونده را بررسی مینماید .