در انضمام سند ملک، حیاط خلوت و پارکینگ جزو اشتراکی ذکر نشده،چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۰۶ #96085822

با سلام

در سند شش دانگ بنده که مربوط به یک باب خانه همکف از ۸ واحد میباشد در خصوص انضمام نوشته شده پله اشتراکی، اما در خصوص حیاط خلوت و پارکینگ این اشتراکی ذکر نشده و به نظر میرسه این دو مورد مربوط به طبقه همکف میباشد.

لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موارد اشاره شده جز مشاعات است

در سند بطور کلی نوشته میشود با حق استفاده از مشاعات و مشترکات...طبق قانون تملک آپارتمانها ..
موارد اشاره شده توسط شما هم جزو مشاعات است