چگونه می توانم علت توقیف پلاک را متوجه شوم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۳ #96080776

با سلام ،دیروز از طریق پلیس راهور مطلع شدم یکی از شعبات بازپرسی دادگاه عمومی و انقلاب تهران حکم به توقیف پلاک خودرو بنده نموده در صورتی که اینجانب ساکن کرمانشاه بوده و طی یکسال اخیر که خودروی خود را خریده ام از شهر کرمانشاه خارج نشده ام خواستم ببینم را چگونه می توانم علت توقیف پلاک را متوجه شوم.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف خودرو می تونه دلایل متعدد داشته باشه گاهی به دلیل تخلفات گاهی به علت بدهی وگاهی ممکنه جرایمی که با پلاک خودرو بنام شما مرتکب شدن

مکنه دلایل متعدد باشه گاهی به دلیل تخلفات گاهی به علت بدهی وگاهی ممکنه جرایمی که با پلاک خودرو بنام شما مرتکب شدن

احتمالا خودرو را به صورت مبایعه نامه یا اصطلاحا قولنامه ای خریداری کرده اید و اکنون مالک اصلی خودرو که صاحب پلاک محسوب میشود درخواست توقیف پلاکش را نموده است .

دلایل متعددی ممکن است دخیل باشد بهترین راه ثبت نام در سامانه ونا هست که از اون طریق اکر پرونده ای علیه شما مطرح شده باشد از طریق پیامک مطلع خواهید شد

سلام ممکنه دلایل متعدد باشه گاهی به دلیل تخلفات گاهی به علت بدهی وگاهی ممکنه جرایمی که با پلاک خودرو بنام شما مرتکب شدن
موید باشید

چنانچه شکایتی در دادگاه برعلیه شما ثبت شده باشددرصورت ثبت نام در سامانه ثنا میتوانید مشاهده نمایید. واگر در ثنا ثبت نام نکرده اید اقدام نمایید.زیرا اگر درسامانه پلیس راهور دلیل توقیف مشخص نباشد لازم است به تهران وشعبه مربوطه مراجعه نمایید.

با سلام
توقیف خودرو همیشه به دلیل تخلفات رانندگی نیست و ممکن است به دلیل مدیون بودن مالک خودرو ، بنا به درخواست تامین خواسته از سوی طلبکار ، دادگاه دستور توقیف آن را صادر نماید
بهتر است از طریق شعبه مربوطه کسب اطلاع نمایید