چطور طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۲ #96077745

سلام من دوساله ازدواج کردم البته ازدواج دوم هستش ،من یه فرزند نه ساله دارم که با خودمه پدر و مادر من فوت کردن و متاسفانه ازدواج دومم هم خوب نبوده همسرم ناسازگاریی با پسرم داره و داعم میان ما بحث و ناراحتیه،حضانت پسرم با منه و من نه پولی دارم نه کسی و دیگه ام نمیخوام با این اقا زندگی کنم میخوام طلاق بگیرم چیکار باید بکنم مخواستم بدونم اونی که شرایطش مثه منه و پولی برای جلو رفتن به دادگاه و نداره و تنهاست چکار باید بکنه اگه نخواد به این زندگیش ادامه بده ممنونم میشم جواب سوال من و بدین

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نماید که کار بسیار دشواری است توصیه می‌شود که در این خصوص توافق حاصل گردد

سلام
برای طلاق زوجه می بایست عسر و حرج خود رااثبات نماید

باسلام با اثبات عسر وحرج می توانید دادخواست طلاق مطرح نمایید.

باسلام طلاق از طرف زوجه نیاز به اثبات عسر وحرج دارد بهتر است توافقی اقدام کنید.

با سلام
در صورت اثبات عسر و حرج میتوانید طلاق بگیرید

با درود با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید

درود
با اثبات عسر و حرج می توانید طلاق بگیرید