سوء پیشنه شامل چه مواردی می شود ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۷ #96071938

سلام
آیا محکوم شدن شخصی به اتهام تهمت و تهدید در دادگاه براش سوء پیشینه کیفری به حساب میاد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مواردی که فرمودین موجب ایجاد سابقه کیفری برای فرد نمی شود

با سلام سو پیشنه کیفری که همان محکومیت موثر کیفری است شامل جرایم مذکور در ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی است جرم تهدید و تهمت مجازات ان شلاق تعزیری است که محکومیت موثر کیفری یا سو پیشنه ندارد

سلام
باتوجه به اینکه مجازات جرایم نامبرده درجه ۶ بوده،لذا مشمول سوسابقه نخواهد شد

سلام
آن چیزی که به عنوان سوءسابقه ” سوءپیشینه ” در اقدامات بعدی اشخاص تاثیرگذار است محکومیت‌های موثر کیفری است که به موجب قانون؛ محکومیت به حد مانند حد زنا ، حد شرب خمر ، محکومیت به قطع نقص عضو، محکومیت لازم الاجرا به مجازات حبس از یک سال به بالا در جرائم عمدی،

محکومیت قطعی به جزای نقدی به مبلغ بیست میلیون( ۰۰۰/۰۰۰ /۲۰ ) ریال یا بالاتر در جرائم عمدی (اصلاحی سال ۸۲ )، سابقه محکومیت لازم‌الاجرا دو بار یا بیشتر به علت جرم‌های عمدی مشابه با هر میزان مجازات و جرم‌های سرقت، کلاهبرداری، اختلاس، ارتشا، خیانت در امانت جز جرم‌های مشابه محسوب می‌شوند.

در موردی که شخصی به علت اتهام سرقت یا اعتیاد چند روزی به زندان رفته باشد تا زمانی‌که این اتهام تبدیل به محکومیت نشده باشد مسئله و مشکلی برای متهم ایجاد نمی‌کند ولی چنانچه در مورد این اتهام، در دادگاه صالحه محکومیت قطعی حاصل کند

سلام، ثبت سابقه و سوپیشینه بایستی حتما طرف به زندان رفته و سپس در آنجا انگشت نگاری و عکسبرداری می‌شود و ثبت در پیشینه کیفری و جزایی فرد می‌شود

سلام.. برای اتهام که هیچ. تا وقتیکه حکم قطعی صادر نشه تو هیچ جرمی سوپیشینه به وجود نمیاد.. انا در مورد جرایم گفته شده،چون مجازات هر دو درجه شش میباشد و ما سوپیشینه را تا مجازات درجه ۵ داریم در جرایم تعزیری. بنابراین شمال این دو جرم نمیشه

سلام
جرایمی که نام بردید از جرایم قابل گذشت هستند و صرف محکومیت در آنها سوپیشینه نمی شود.