میتوانند بر اساس قرارداد اجاره دستور تخلیه از شورا را دریافت کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۳۰ #96058081

با سلام
اگر پدری واحدی را در اختیار پسر و عروسش جهت سکونت قرار دهد در حالی که یک قرارداد صوری اجاره با رقم بسیار پایین مثلا ماهانه ۵۰ هزار تومان بین پدر و پسر نوشته شود همزاه با امضای دو شاهد در صورت جدایی پسر با همسرش و عدم تخلیه ملک توسط عروس آیا پدر شوهر و شوهر میتوانند بر اساس قرارداد اجاره فیمابین دستور تخیله از شورای حل اختلاف جهت تخلیه ملک توسط عروس و بردن وسایلش کنند یا بایستی از طریق دادگاه و دعوی خلع ید حکم تخلیه عروس را بگیرند؟

با سپاس

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر مدت اجاره پایان نیافته است نمی‌توان خلع ید یا تخلیه مطرح کرد

دستور تخلیه از طریق شورای حل اختلاف میتواند بگیرد و ظرف حدودا یک ماه تخلیه صورت میگیرد.

سلام چنانچه مدت قرارداد اجاره منقضی شده باشد میتوان تقاضای تخلیه فوری از طریق شورای حل اختلاف نمود

به استناد قرارداد اجاره به شرط اینکه شرایط شکلی قرارداد رعایت شده باشد می تواند از طریق شورا دستور تخلیه بگیرد.

درودبرشما
اگر قرارداداجاره همچنان مدت دارد پسر بایستی ازدادگاه طرح دعوا کند
اگرقرارداداجاره مدتش متنقضی شده است پدر می تواندخلع یدرامطرح کند.

سلام دادخواست خلع ید ازطریق دفاتر خدمات قضایی

وقت بخیر، شکایت به طرفیت عروس باید با عنوان خلع ید مطرح شود.