آیا مرد میتواند با بخشش مهریه از جانب زن،از طلاق دادن زن شانه خالی کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #96056968

با سلام

سوال اول:دادن حق طلاق به زن چه عواقبی دارد؟

حتی اگر مهریه خود را ابرا کرده باشد.

سوال دوم:آیا مرد میتواند با وجود شرط بالا از دادن طلاق زن شانه خالی کند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زن میتواند با داشتن حق طلاق خودش اقدام به طلاق نماید . با دددن حق طلاق نیازی به اجازه مرد دیگر نمی باشد.

حق طلاق به زن : یعنی زن بدون دلیل .‌طلاق می گیرد

وقتی حق طلاق به زن داده میشود . مرد دیگر نقشی ندارد

سلام دنی که حق طلاق دارد می تواند بدون اطلاع شوهر از او طلاق بگیرد و اگر مهریه را ابرا کرده چیزی نصیبش نمی شود .

با سلام و احترام
توکیل در طلاق که به زن واگذار شود این امکان را به زن می دهد که هر زمان بخواهد خود را مطلقه نمایید

پاسخ سوال اخر بستگی به نوع اعطای وکالت و اختیار طلاق به زوجه دارد.
دادن حق طلاق به زوجه موجب این میشود که از جانب شما هر وقت که صلاح دید خود را مطلقه کند. و ابرای دین مهریه نیز موضوع جداگانه ای است و تداخلی با اصل طلاق با وکالت زوج ندارد. و علیرغم ابرای مهریه هم طلاق از طرف زوجه با اعطای حق طلاق تبعاتی برای زوج میتواند داشته باشد.