مزاحمت و تهدید رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۴۹ #96044823

سلام خسته نباشین..چند ماه پیش یه ماشین گرفتم با اقای راننده راجع به وسیله ای که فروخته بودم و طرف خیلی ارزون از من خریده بود صحبت کردم ایشون هم گفت که من کمکت میکنم پسش بگیری به همون مبلغ..فرداش رفتیم و وسیلرو گرفتیم و من هزینه ان وسیله را کامل پرداخت کردم و کرایه راننده هم دو برابر دادم.بعد از اون این اقا دیگه خونه منو ول نکرد روز اول اومد و یه برگه شکایت نشون داد که چند نفرو با چاقو زده و چون هم مشروب خور بود و هم اعتیاد داشت یه جورایی تهدیدم میکرد.من به نگهبانای شهرک گفتم این اقارو راه ندن ولی نتونستن چون خیلی هم درشت و قد بلند بود اونا هم ترسیدن این اقا اومد و من که تو اون شرایط وضع مالی خوبی هم نداشتم شروع کرد به فروختن وسایل خونه من و جوری برخورد میکرد که نتونم نه بگم.پکیج خونه شیر الات و نزدیک ۳ میلیون تومن سیم و ۷۰۰ هزار تومن پول دستی از من گرفت بعد رفت تا چند روز پیش دوباره شروع کرده به تهدید که میگه من ۳ میلیون تومن هم بهش بدهکارم و راه افتاده خانواده و حتی مستاجر منو تهدید میکنه.چی‌ کار کنم..

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.تحت عنوان مزاحمت طرح شکایت کنید....

سلام وقت بخیر
میتوانید با ادله ،شکوائیه ای تحت عنوان مزاحمت مطرح نمایید.

با درود به استناد مدارک موجود تحت عناوین مزاحمت طرح شکایت کنید

با سلام ،بدلیل تهدیدو ایجاد مزاحمت از ایشان در دادسرا شکوائیه تنظیم نمایید.در صورتیکه مجددا اقدام نمود با تماس با پلیس ۱۱۰ مراتب را اطلاع بدهید

با سلام می توانید بدلیل تهدید و ارعاب و ایجاد مزاحمت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و با مدارکی که دارید شکایت نمایید.

بدلیل تهدید و ارعاب و ایجاد مزاحمت می توانید با مدارکی که دارید شکایت نمایید.

میتوانید موضوع را ب لحاظ کیفری با تنظیم شکایاتی مبنی بر تهدید و مزاحمت مطرح و پیگیری نمایید با استناد ب ادله و شواهد موجود