اگر در سفته قید کنم که بابت ضمانت حسن انجام کارو کارا خود را هم به نحو احسن انجام دهم مشکلی برابم پیش نمی آید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۵ #96041519

سلام ببخشید برای استخدام باید مبلغی سفته بدهم اگر در سفته قید کنم که بابت ضمانت حسن انجام کارو کارا خود را هم به نحو احسن انجام دهم مشکلی برابم پیش نمی آید؟

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود بهتر است قراردادی تنظیم نمایید و مشخصات سفته و علت پرداخت و تاریخ و.... را درآن قید نمایید.

سلام ضمانت بابت چی این باید در قرارداد روشن باشد . ختما کپی بگیرید از سفته و رسید بگیرید

اگر از شما تخلفی سر بزند میتواند سفته را وصول کند و در غیر این صورت باید سفته را مسترد دارد.

با سلام
در این صورت شرط وصول سفته تخلف شما از تعهدات خواهد بود و فقط در این صورت میتواند سفته را وصول کند.
در صورتی که تخلفی از جانب شما نباشد وصول سفته ممکن نخواهد بود و می بایست مسترد شود.

با سلام. معمولا بسیاری از مراکز وشرکتها این نوع سفته را دریافت می‌کنند ولی بهتر است قراردادی تنظیم نموده و مشخصات سفته وعلت پرداخت و وظایف شما در آن مشخص باشد

چنانچه سفته با قید حسن انجام کار داده شود گیرنده برای وصول سفته باید تخلف و سو انجام کار را ثابت کند در غیر این صورت باید سفته را به صادرکننده مسترد نماید.