محاسبه مبلغ دیه چگونه تقاضا شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۱ #96039640

سلام وقت بخیر من در تصادف که راننده فرار کرد و قرار بر این شده که از صندوق دیه خسارت بدنی به من دیه ای تعلق بگیره و حکم به این صورته میخواستم بدونم میشه بگین چه مبلغی میشه
۱_ ۱۵ درصد ازدیه کامل بابت یک شکستگی بدون عیب التیام یافته استخوان نازک نی ساق راست و دو مورد ارش شکستگی استخوان عانه سمت چپ لگن و اسیب نسوج نرم ساق راست متعاقب شکستگی و عمل جراحی ۲_ چهار پنجم از یک سوم از یک دوم ازدیه کامل بابت شکستگی خرد شده و بدون عیب التیام یافته استخوان درشت نی ساق راست

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محاسبه مبلغ دیه به اجرای احکام مراجعه کنید.

با توجه به اینکه مبلغ دیگه بر اساس سال پرداخت مشخص میگردد این مبلغ در اجرای احکام محاسبه میشود

طبق رای وحدت رویه شماره ۷۷۷ دیوان عالی کشور مورخ ۱۳۹۸/۲/۳۱ که دیه زن و مرد در کلیه جنایات یکسان است کل مبلغ دیه شما ۷۵/۶۰۰/۰۰۰ تومان میباشد

درود برشما
جمعا ۲۸د صد دیه کامل بهشما تعلق میگیرد

برای محاسبه مبلغ دیه به اجرای احکام مراجعه کنید.