ایا راهی برای انکار این برگه هست یا خیر؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۵ #96039497

باعرض سلام
زوجه هستم،من در بک برگه‌ی سفید که در کافی نت تایپ کردیم و اینکه برگه بدون سر برگ بود،تمام مهریه خودم رو به همسرم ابرا کردم و در اخر برگه تایپ شده بود که در اینده نیز هیچ اعتراضی نسبت به این ابرا نخواهم داشت،و دو نفر،مادر شوهر و خواهر شوهرم این برگه رو بعنوان شاهد امضا کردن ولی برگه رو به محضر نبردیم و خودم در اخر اثر انگشت و امضا زدم
ولی الان سوالم این هست من اگر پشیمان بشم میتونم اون برگه که بدون سر برگ هست و محضر هم نرفتیم رو انکار کنم و مهریه‌ی خودم رو بگیرم؟یا اینکه چون ابرا کردم دیگه نمیتونم کاری انجام بدم
ضمنا این برگه رو با دست خط خودم ننوشتم و در کافی نت تایپ کردیم،و محضری نشده (فقط برگه.ی تایپ شده هست)من فقط اثر انگشت و امضا زدم ولی الان پشیمانم و اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید،خیلی از این کاری که کردم پشیمان هستم و از اینده ام میترسم،تو رو خدا کمکم کنید
در اخر برگه هم تایپ شده که زوج از ذمه بری شد و من هیچ شکایت و مخالفتی ندارم
پدرم از از وقتی این موضوع رو فهمیده خیلی سرزنشم میکنه،ایا راهی برای انکار این برگه هست یا خیر؟
برگه دست همسرم هست و من هیچ دسترسی بهش ندارم که معدومش کنم و هبچ کپی هم ازش ندارم،ضمنا متن ابرا نامه رو از سایت یک محضر دانلود کردیم و چون طولانی بود نتونستم متن رو اینجا براتون بنویسم
مهریه ام ۱۱۴ عدد سکه تمام بهار هستش

مشاوره حقوقی خانواده
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما مهر خودتون ابرا کردین و قابل رجوع نیست

درود
متاسفانه با توجه به ابراء صورت گرفته امکان رجوع نیست .

با درود از آنجایی که ابرا نموده اید متاسفانه کاری نمی‌توان کرد مگر با شرایطی رجوع کنید و بیان نمایید مقصود هبه بوده است که خلاف ظاهر است و نیاز به اثبات دارد

سلام متاسفانه چون ابراء نموده اید چنین امکانی وجود ندارد

باسلام
با توجه به این به صورت کتبی ابرا نموده اید امکان رجوع به مهریه ندارید

باسلام

وقتی به صورت کتبی ابرا کرده اید دیگر امکان رجوع ندارید.

با سلام چون ابرا نمودید خیر امکان رجوع نیست