در صورتیکه خودم راننده باشم در صورت تصادف مسئولیت چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۲ #96039004

سلام.بنده حدودا ۱۰ روز پیش ساعت ۱ بامداد درحال به خانه امدن با همسرم بودیم که ناگهان سگی به جلوی راهمان امد مجبور به ترمز گرفتن شدم و سرم به فرمان برخورد کرد و کنترل خودم را از دست داده و به جو ی اب افتادم با تماس با پلیس ۱۱۰تماس گرفتیم و به محل امد و من با امبولانس به بیمارستان منتقل شدم اما مامور راهنمایی رانندگی برای کشیدن کروکی نیامد و بعد به پزشکی قانونی رفته و پیش متخصص که فهمیدم بینیم شکسته برای کروکی اقدام کردم که بعد از ۹ روز موفق شدم مامور را بر سر صحنه ی تصادف برای کشیدن کروکی بیاورم که مامور راهنمایی کروکی نکشید و گفت هیچ اثاری از تصادف نیس و من فکر نمیکنم تصادفی رخ داده ایا من میتوانم با شاهد هایی که دارم تصادفم را اثبات کنم متاستفانه دوربینی وجود ندارد ولی گزارش مامور نیروی انتظامی و امبولانس و سه شاهد دیگر وجود دارم لطفا راهنمایی دقیقی کنید که من بتوانم دیه خود را بگیرم ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
درخواست تامین دلیل با ارجاع امر به کارشناس و ارائه مدارک شواهد و گزارشهای اورژانس و نیروی انتظامی از شورای حل اختلاف

با درود فراوان
به همان گزارش های کلانتری و اورژانس استناد نمایید .