میتونم بعد از صدور حکم از ایشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۶۵ #96038583

باسلام وخسته نباشید و تبریک به مناسبت ماه پربرکت رمضان ماه خداوند بخشنده مهربان وقبولی طاعات وعبادات همه شماسروران گرامی عارضم به خدمتتون بنابه یسری دلایل شخصی و نابودی زندگی و از دست دادن موقعیت شغلی تو این شرایط سخت کرونایی و تهدید طرف و عملی کردنش و همچنین بهم خوردن ازدواجم منم بخاطر ضربه شدید روحی روانی که بهم وارد شده بود در استوری واتساپ حرفهای خیلی خیلی زشتی برای تسکین دردم به باعث وبانیش گفتم ولی هیچگونه اسمی از شخص موردنظر نبردم تنها نشونه هایی دادم که خودش متوجه شد و از بنده شکایت کرد بنده در دادگاه بااستفاده از پیامکهایی که به وی دادم بعد از پیامهای ایشون درجواب برای رفع سوتفاهم بارها گفتم و پرینتش همرام بود و تبرئه شدم الان که طرف به‌ حکم برائت من اعتراض زده و پرونده به اهواز ارجاع داده شده خواهشمندم برای اطمینان خاطر بهم بگید که چون اسمی نبردم یعنی صراحتا حرف زشتی را به کسی نسبت ندادم مرتکب جرم‌ نمیشم اما آیا بدلیل انتشار حرفای زشت ممکنه به ضرر من تموم شه آخه اینترنت پره از
حرفای زشتر از اونی که من در استوری نوشتم میخواستم بدونم که جنبه عمومی نداره که انشاالله؟واینکه حکم برائت من لغو یا تغییر نمیکنه درسته؟وانشاالله بعد از رای قطعی من‌ میتونم از ایشون شکایت کنم؟ممنون ومچکر و سپاسگذارمیشم جوابمو بدیدشادوخوش موفق وسالم سلامت وبدورازبیماری کروناباشیدآمین یاربالعالمین🌹❤🙏🤲

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درجرم توهین باید صراحت انتساب معین و مشخص باشد.

بسمه تعالی : جنبه عمومی جرم زمانی مصداق دارد که ابتدا از نظر جنبه خصوصی جرم محکومیت قطعی حاصل گردد و یا اینکه فحاشی و توهین در وصف عموم باشد بطور مثال جامعه پزشکی را مورد فحاشی اهانت قرار دهید و الی آخر..

سلام باید مشخص باشد که به کی نسبت داده شده

با درود اگر صراحتا به شخصی نسبت داده نشده باشد جرمی واقع نشده است

چون در بکاربردن الفاظ آن را به شخص خاصی نسبت ندادید اثبات مجرمیت شما ممکن نیست

با احترام در خصوص الفاظ به کار برده شده اگر از شخصی اسمی نیاورده باشید مرتکب جرمی نشده اید

اگر از شخص خاصی نام نبردید موضوع جنبه کیفری ندارد.