اگر مهریه و نفقشو بدم آیا میتونم ازدواج مجدد کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۲ #96021640

سلام
همسر بنده دوشیزه بود نشوز ثابت کرد و الان باید مهریه و نفقه بدم. اگر مهریه و نفقشو بدم آیا میتونم ازدواج مجدد کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقتی زوجه دوشیزه باشد از حق حبس استفاده میکند و ازدواج مجدد منتفی می‌باشد

اگر از حق حبس استفاده می کنند دادگاه اجازه ازدواج مجدد نخواهد داد.

سلام ازدواج مجدد شما منوط به کسب اجازه از همسرشما یا دادگاه می باشد

با درود خیر نمیتوانید بدون اذن همسر یا دادگاه ازدواج مجدد نمایید

وقتی زوجه ازحق حبس استفاده کند . ازدواج مجدد شما معنا ندارد

با سلام
زوجه ای که دوشیزه باشد حق حبس داشته و می تواند تمکین خود را منوط به دریافت مهریه کند و در این دوران نفقه نیز به ایشان تعلق خواهد گرفت بنابراین حکم ازدواج مجدد در این شرایط به سختی صادر خواهد شد مگر اینکه عسر و حرج زوج به دلیل عدم تمکین زوجه اثبات شود.

به نظر می‌رسد همسر شما از حق حبس استفاده کرده و با توجه به اعمال این حق زن همچنان استحقاق نفقه و مهریه دارد و شما نمیتوانید تقاضای ازدواج مجدد کنید.