در برگیرنده عواقب حقوقی برای فرد مزبور باشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۰ #96018321

سلام. ساکن یک ساختمان ۵ واحدی هستم. آیا اینکه ۴ نفر از مالکین(ساکن) در جلسه ساختمان که در غیاب مالک (ساکن) پنجم تشکیل داده اند، بدون رضایت او، وظیفه ای را به وی محول سازند، وجاهت قانونی دارد و معتبر است؟
مضافا" اینکه وظیفه مزبور (بستن قراردادهای پشتیبانی آسانسور و قراردادهای بیمه مسئولیت) در برگیرنده عواقب حقوقی برای فرد مزبور هم باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دارای اعتبار نیست .

خیر تاثیر حقوقی ندارد.

خیر بدون تایید و رضایت کلیه شرکا معتبر نیست.

سلام خیر معتبر نمی باشد ........

باسلام
هر واحد فقط متعهد به پرداخت هزینه شارژ ماهانه هست و ایجاد تعهد دیگه برای او قانونی نیست

بادرودوسلام دارای ارزش و اعتبار نمی باشد.

درود
مسلما خیر تا صورتجلسه به امضای شخص نرسه اعتباری ندارد