به نظر شما طلاق را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۸ #96016915

سلام
من از همسرم بخاطر ترک انفاق، افترا، تهمت و ضرب و جرح شکایت کردم و از طرفی تقاضای طلاق دادم. حال نوبت معرفی طلاق و احضاریه ی شکایت هر دو در یک روز است به نظر شما به طلاق رسیدگی کنم و برم یا برای شکایت برم شورای حل اختلاف لطفا راهنماییم کنید کدوم رو پیگیری کنم بهتره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است با ارائه تصویر گواهی شکواییه و وقت رسیدگی همزمان در دادگاه کیفری تقاضای تجدیدجلسه رسیدگی به طلاق را بدهید تا ابتدا در خصوص پرونده کیفری رای صادر شود چرا که این رای در صدور حکم طلاق به نفع شما می باشد

اولا میتوانید با اعلام تطبیق زمانی دو دادگاه و ضمیمه نمودن احضاریه دادگاه کیفری به دادگاه طلاق تقاضای تجدیدوقت را بکنید . ثانیا تا زمانی که ادعاهای شما در دادگاه کیفری به اثبات نرسیده و منجر به صدور حکم قطعی نگردد امکان طلاق وجود نخواهد داشت .

با سلام
با توجه به اینکه صلاق با مرد است لذا شما اول برای رسیدگی به شکایت علیه همسرتان حاظر شوید و البته می توانید جواب و اگر همسر شما در آن محکوم شود می تواند سند و مدرک مفید شما در برابر همسرتان باشد اما از آنجایی که درجه دادگاه بالاتر از شورا است لذا حضور در دادگاه و ارسال لایحه به شورا توصیه میشود و اگر نیاز به توضیح بیشتر دارید بهتر است با مشاوره تلفنی ارتباط برقرار نمایید و امیدوارم ارزیابی و توضیحات مثمر ثمر و رضایت شما را جلب نموده باشد