میخواهیم خانه پدری را تقسیم کنیم؛ دو واحد و یک پارکینگ حدود ۴۰۰ متر چگونه تقسیم کنیم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۴۹ #96008472

سلام.
ماد و پسر و یک دختر هستیم. میخواهیم خانه پدری را تقسیم کنیم. ۳ طبقه هست. دو واحد و یک پارکینگ حدود ۴۰۰ متر چگونه تقسیم کنیم

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق انحصار وراثت سهم مادر یک هشتم سهم پسر دو برابر دختر است مادر میتووند ابتدا مهریه خود را از ماترک وصول نموده وسپس در صورتی که از ماترک مالی بماند به نحو فوق تقسیم شود در صورت عدم توافق دادخواست تقسیم ترکه ودر صورت عدم تقسیم فروش ماترک و تقسیم وجه حاصل از فروش بین وراث

بادرودوسلام دادخواست تقسیم ترکه تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست تقسیم ترکه بدهید

سلام
شما می توانید دادخواست تقسیم ترکه دهید

درو:داخواست تقسم ترکه دهید،مادر یک هشتم،فرزند پسر میزان سهم دوبرابر سهم دختر است.

بهتر است دادخواست تقسیم ترکه بدهید

اگر به توافق نمی رسید باید دادخواست تقسیم ترکه دهید.