آیا به مستاجر حق کسب و پیشه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۹ #96006615

من مغازه ای را به مدت ۸ سال از سال ۸۸ اجاره داده ام خودم هم مالک و هم صاحب سرقفلی هستم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به مستاجر حق کسب و پیشه تعلق نمی گیرد

با سلام
مشمول حق کسب و پیشه نمی باشد .

با سلام خیر به مستاجر تعلق نمی گیرد

حق کسب و پیشه به مستاجرانی تعلق میگیرد که اجاره نامه آنها در قالب قانون سال ۵۶ تنظیم شده باشد . به مستاجرانی که بعد از سال ۱۳۷۶ اجاره نامه تنظیم کرده اند حق کسب و پیشه تعلق نمیگیرد .

با تصویب قانون سال ۷۶ روابط موجر و مستاجر که فقط به سرقفلی اشاره کرده و از سویی مخالفت فقهی با حق کسب و پیشه از لحاظ موهوم بودن و غیرقابل اندازه گیری بودن، شما بعد از اتمام مدت قرارداد اجاره و استرداد مبلغ رهن یا وجه امانی می توانید ملک را بدون شرط تصرف کنید

خیر با توجه به سال اجاره حق کسب و پیشه به مستاجر تعلق نخواهد گرفت

درود
خیر تعلق نمی گیرد.