مزاحمت و سر و صدای آپارتمان را چگونه پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۳ #95993741

باسلام در ساختمان ما که ۴طبقه تک واحدی میباشد واحد ۴ خانم مجردی ساکن هستن که مدتی است شبها مهمانی دورهمی با دختر و پسر نامحرم برگزار میکنند علی رغم که الباقی واحدها همه خانواده و محیط بوده و تا قبل از ایشان ساختمان امن ولی با رفتامدهای نامعقول شبانه و حتی نصفه شب ساکنین کمی احساس نا امنی میکنند لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.

مطابق قانون ابتدا باید برای شخص ایشان اظهار نامه رفع مزاحمت ارسال نموده، در صورتی که ترتیب اثر ندادند، با اخذ استشهادیه از دیگر همسایگان، از فرد خاطی شکایت کیفری مطرح نمایید.

با آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما

سلام.اول اظهارنامه مبنی برایجادمزاحمت ردمیکنیدکه ظرف سه روز رفتارهای خودراخاتمه بدهند.درصورت اینکه دوباره ادامه دادن،دادخواست ممانعت ازحق بااستنادبه قانون تملک آپارتمان ها وماده ۱۳۰ و۱۳۲قانون مدنی ردمیکنیدکه هیچ کسی نمیتوانندباعث مزاحمت اطرافیان شود.