الزام به تمکین از طریق شورا به چه صورت است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۷ #95986310

با سلام من شوهرم ۳ ماه من رو بدون خرج خونه پدرم اورده جون بحث در مورد بجه داریم و شوهرم حاضر به همکاری نیست و مشکلات اخلاقی.مشاوره هم همسرم گفته طلاق میخواد بده ولی نامه رو به دادگاه نداده و باز برای تمکین به شوراحی حل اختلاف نانه داده ۲ جلسه رفتم نیومدن.۱ جلسه تنها باهاش صحبت کردن باز منو خواستن گفتن حاصر به تمکینی گفتم بله ولی شوهرم بهانه اورده که مشاوره گفته ایشون صلاحیت زندگی ندارن.و با خانوادش جلسه رو بهم ریختن باز گفتن خواسته هاتون رو از دو طرف بنویسی بیارین.ایشون با صراحت میگه نمیخوام و نامه مشاوره را تحویل نمیده که بره دادگاه.ایا نرفتنم مشکلی پیش میاره چون همسرم بخاطر مهریه این کارا را میکنه و شورا هم متوجه شدن لطفا راهنمای کنید و خواسته هامو به چه صورت بنویسم ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.اگر وقت رسیدگی در هر مورد برای شما تعیین شده،یقینا شرکت نمایید.در مورد تمکین هم لایحه ی مثبت خود را جهت آمادگی امر تمکین به مرجع رسیدگی کننده تقدیم نمایید.بهتر از اظهار نامه ای مبتنی بر شرح موارد فوق برای همسر ارسال نمایید

سلام
شما می توانید به موجب لایحه و ارسال آن به دفتر دادگاه و ارسال اظهارنامه ای درخصوص آمادگی برای تمکین به همسرتان، ارسال نمایید.

به موجب لایحه می توانید اعلام آمادگی برای تمکین را به دفتر دادگاه اعلام کنید

شما بایستی طی لایحه ای اعلام آمادگی خودرا برای تمکین اعلام نمایید و به شعبه رسیدگی کننده ارایه نمایید.

ضمن ارسال لایحه درخصوص آمادگی برای تمکین ، اظهارنامه نیز مبنی بر این مورد برای همسرخود ارسال نمایید

سعی کنید در جلسات دادگاه و رسیدگی حضور داشته باشید و توضیحات خودتون رو بطور کامل دراین مورد ارائه بدید همچنین برای اعلام رضایت ب ادامه زندگی مشترک و اعلام آمادگی ب تمکین اظهار نامه ای از طریق دفاتر خدمات قضایی ب همسر خود ارسال کنید

با سلام
شما بایستی در جلسات تعیین شده از سوی دادگاه شرکت نمایید و نیز با ارسال اظهارنامه ای به شوهر خود ایشان را از اعلام امادگی خود برای تمکین و زندگی مشترک آگاه و اعلام نمایید
و نیز طی تنظیم لایحه ای به شعبه رسیدگی کننده اعلام امادگی برای تمکین نمایید