آیا شرایط گرفتن اقامت و بعد شناسنامه رو دارم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۴۱ #95976311

سلام خدمت شما متخصصین عزیز
بنده ۳۵ سالمه متولد ۶۵/۳/۹ که در ایران متولد شدم پدر و مادرم متولد افغانستان هست
اما من متولد ایرانم و تا به حال به افغانستان هم نرفتم .
فقط چد سفر زیارتی به عراق رفتم
دارای کارت آمایش هستم و همچنین برگه واکسن زمان تولدم موجوده

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان اقدام برای شما می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نمی توان به قطع گفت که شرایط را دارید ...

درود
می توانید اقدام کنید.

در صورتی که فراری از خدمت نظامی نباشی و سابقه کیفری نیز نداشته باشی می توانی از اداره امور اتباع درخواست تابعیت نماید.

بااحترام
یکی از ارکان اصلی خدمت سربازیست

درود برشما
طبق گفته های شما این امکان برای شما وجوددارد

با سلام
طبق قانون شما باید بررسی کنید و اگر دارای یکی شرایط ذیل باشید میتوانید برای تابعیت اقدام کنید:
کسانی که پدر ایرانی دارند. این افراد چه در ایران متولد شده باشند و چه در خارج از ایران؛ به سبب ایرانی بودن پدر، تابعیت ایران را دارند. (با شرط مشروع بودن نسب کودک)
کسانی که در ایران متولد شده باشند اما پدر و مادر آن ها معلوم نباشد. (در صورتی که نسب نامشروع این کودکان آشکار شود اعطای تابعیت لغو خواهد شد)
کسانی که در ایران از پدر و مادر خارجی که یکی از آن ها در ایران متولد شده، به دنیا آمده اند. (اطفال متولد از نمایندگان سیاسی و کنسولی خارجه را شامل نمی شود)
کسانی که در ایران از پدری که تبعه خارجه است متولد شده اند و بلافاصله پس از رسیدن به سن ۱۸ سال تمام، لااقل یک سال دیگر در ایران اقامت کرده باشند. در غیر این صورت قبول شدن آن ها به تابعیت ایران بر طبق مقرراتی خواهد بود که مطابق قانون برای تحصیل تابعیت ایران مقرر است. (اطفال متولد از نمایندگان سیاسی و کنسولی خارجه را شامل نمی شود).