چگونگی شکایت ضامن از وام گیرنده را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۶۵۰ #95956007

سلام،
من ضامن وام بانکی برای پسر داییم شدم، الان ۵ میلیونش مونده و اون قسطش رو نمیده، بانک هم به من اخطار پرداخت داده. من هم چکی از پسرداییم نگرفتم بابت ضمانت که اگر نداد بتونم اجرا بذارم، می خواستم بدونم با این شرایط من می توانم زودتر مبلغ وام رو تسویه کنم تا سود ندم و برم از وام گیرنده شکایت کنم و پولمو پس بگیرم، یا باید تا قسط آخر طبق شرایط وام صبر کنم؟!
و اینکه اگر شکایت کنم با توجه به اینکه چک و سفته ای ازش ندارم، شکایت نتیجه می ده؟! به پولم می رسم؟!

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با پرداخت بدهی معوقه به بانک از بانک رسید دریافت نمایید و از گیرنده وام مطالبه نمایید.

با سلام
امکان تسویه وام پیش از موعد وجود دارد ولی توجه داشته باشید که جهت اقامه دعوا علیه پسر دایی فقط به میزان اقساط معوق که پرداخت نکرده اند میتوانید طرح دعوا کنید نه بابت تسویه کل وام ، مگر اینکه کل وام سررسید شده باشد...
نکته دوم اینکه هر مبلغ ازاقساط معوق وام را که پرداخت کنید به همان میزان امکان طرح دعوا علیه پسر دایی دارید و تا زمانی که مبلغی پرداخت نکرده باشید امکان طرح دعوا نیست مگر در قرارداد بانک شرطی درج شده باشد

با سلام
شما میتوانید با بانک تسویه نمایید و این تسویه را بانک گواهی نموده و بدین ترتیب وجه ان را از وام گیرنده مطالبه نماید

مخاطب عزیز
شما با پرداخت بدهی معوقه به بانک، رسید از بانک دریافت و از گیرنده وام مطالبه نمایید