اگر شخصی دارای سابقه کیفری باشد، میتواند مجازات تا یک سوم کاهش پیدا کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #95954343

سلام وقت به خیر اگر شخصی دارای سابقه کیفری باشد میتواند از قانون تسلیم به رای که مجازات تا یک سوم کاهش پیدا میکند استفاده کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا محکومیت کیفری موثر ملاک است دوما منظور شما ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری است که بسته به شرایط قاضی را مخیر دانسته که تا یک چهارم حکم حبس را کاهش دهد نه یک سوم و سوما اشاره نکردید جرم تعزیری است یا حدی اگر حدی باشد که هیچ ولی اگر تعزیری باشد مشمول ماده می شود و ربطی به سابقه محکومیت ندارد زیرا به نظر قاضی بستگی دارد