آیا خارج شدن من از کار ترک کار محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۷ #95953984

با سلام و وقت بخیر خدمت کارشناسان محترم
من با یک مجموعه خصوصی همکاری داشته ام و با این مجموعه قراداد کتبی نبسته ام و مدت ۷ ماه با این مجموعه همکاری داشته ام، بعد از گذشت این مدت به کارفرما اعلام کرده ام که با چنین حقوقی برای من صرفه ااقتصادی ندارد که با شما همکاری داشته باشه ام و دو هفته زود تر به کارفرما اعلام کرده ام دیگیر قصد همکاری با مجموعه شما را ندارم، سپس قطع همکاری کرده ام، حقوق من را با من تسویه کردند و به من اعلام کردند که عیدی را سر سال پرداخت میکنیم و انتهای سال به شما عیدی میدهیم
بعد از گذشت سه ماه کارفرما درخواست بازگشت من به کار را اعلام کرد و با پایه حقوق جدیدی به کار بازگشتم
اکنون کارفرما به من میگوید که به دلیل ترک کار عیدی و سنوات آن ۷ ماه به شما تعلق نمیگیرد
آیا عیدی و سنوات به من تعلق میگیرد؟؟

با تشکر از وقت و زحمات شما مشاوران محترم

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام" در فرض سؤال تحت هیچ شرایطی حتی صدور حکم مراجع حل اختلاف کار به قانونی بودن اخراج کارگر توسط کارفرما به دلیل نقض آئین نامه های انضباطی کارگاه اعم از ترک کار و غیره باعث زائل شدن عیدی و پاداش آخر سال و حق سنوات کارگر نمی شود. اگر به مدت حداقل یکسال در کارگاه مزبور سابقه کار داشته باشید به میزان کارکرد سالانه ، یکماه آخرین حقوق {بدون مزایا} به عنوان حق سنوات و ۶۰ روز حقوق {بدون مزایا} به عنوان عیدی به شرطی که از معادل ۹۰ روز حداقل مزد روزانه قانونی در آن سال تجاوز نکند به شما تعلق می گیرد. عیدی و پاداش آخر سال هم اگر سابقه کار کمتر از یکسال در کارگاه مزبور باشد باید به ماخذ ۶۰ روز مزد و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه گردد. مبلغ پرداختی از این بابت برای هر ماه نباید از یک دوازدهم سقف تعیین شده موضوع ماده واحده قانون مربوط به تعیین عیدی و پاداش سالانه کارگران شاغل در کارگاههای مشمول قانون کار مصوب ۱۳۷۰/۱۲/۰۶ تجاوز نماید.