آیا دیه به پارگی تاندون تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۸۷ #95945323

سلام
من بیمه عمر ___ دارم، در حین راه رفتن تاندون آشیل پای راستم پاره شد که عمل کردم‌ الان هم اثر بخیه دارم، حدود پانزده سانت، به دفتر بیمه زنگ زدم گفتند که چون پات خوب شده و محدودیت حرکتی نداری دیه بهت تعلق نمیگیره.
خواستم بدونم سرم کلاه گذاشته یا راست گفته؟

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید در همان زمان حادثه اقدام به گزارش به بیمه می کردید الان از طریق تقدیم شکواییه اقدام کنید

به شما بیمه تعلق می گیرد طبق قانون
اما اینکه در قرارداد خصوصی بیمه عمر شما چگونه بین طرفین رضایت صورت گرفته است امری است که باید قرارداد بیمه عمرتان مطالعه شود تا به قطعیت گفت
اما در قانون مجازات اسلامی به این مورد هم بعد ا ز خوب شدن دیه تعلق می گیرد البته اگر شخصی مرتکب این جنایت شود

پرداخت خسارت از سوی بیمه منوط به کامل بودن بندهای پوشش بیمه در قرارداد انعقادی است. چنانچه قرارداد شما از این بعد نقصی نداشته باشد میتوانید علیه شرکت بیمه اقامه دعوی نمایید.

سلام
بیمه واقعیت را بیان نموده
شما باید از اول تشکیل پرونده بیمه را مطلع میگردید

سلام دوست گرامی
بایستی به قرارداد عمر خود با بیمه مراجعه کنید و آن را دقیق مطالعه کنید تا متوجه شوید در اینگونه موارد به شما دیه تعلق می گیرد یا خیر

دفتربیمه راست گفته

طبق قانون بیمه در خصوص بیمه عمر می بایست از زمان وقوع حادثه نهایتا تا ۱۰ روز به بیمه گر اطلاع داده شود که برای حادثه دیده تشکیل پرونده بشه و ...
بنابراین بیمه واقعیت را بیان نموده و قصد گمراه کردن شما را نداشته است