به من گفته که بابت یک پیام تهدید آمیزت ازت شکایت میکنم؛ چیکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۱ #95922101

سلام خسته نباشید
شش ماه است که همکارم از من پول گرفته برایم ماشین بخرد ولی نخریده و من طلب پول را کردم
هر روز بهانه و وعده میدهد من چون از ایشان بابت سفته هایش شکایت کردم به من گفته که بابت یک پیام تهدید آمیزت ازت شکایت میکنم. من بابت بدقولی هایش پیام دادم روستاتون رو آتیش میزنم راهنمایی کنید چیکار کنم
ممنون

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید با استناد به خیانت در امانت و هم چنین از طریق دادخواست مطالبه سفته اقدام نمایید

با سلام. چون به صورت کلی تهدید کردید و عملا تهدید به مساله غیرممکن یا محال بوده است، شکایت ایشان نتیجه ندارد.
هم می‌توانید خیانت در امانت برای مبلغ مطرح کنید و هم دادخواست مطالبه وجه سفته دهید.

سلام
شما بر مبنای سفته دادخواست خود را مطرح نمایید !

سلام. بابت این تهدید کار به جایی نمیرسه، بایت سفته ها اقدام به شکایت کنید