ایا من می تونم حضانت دخترم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۵ #95899818

سلام دخترم ۱۱ سالش هست و حضانت با مادرش هست و مادرش تصمیم به ازدواج داره و من دوست ندارم دخترم با شوهرش در یک خانه باشن

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دختر شما در سنی هست که بتواند تصمیم بگیرد.

سلام
باید از طریق دادگاه اقدام به حل مشکل نمایید.

سلام بعد از ۷ سالگی اگر پدر عدم صلاحیتش اثبات نشده باشد میتواند

با سلام .طبق قانون، حضانت دخترتان تا ۷ سالگی با مادر بوده واز ۷ سالگی باشماست. البته توجه کنید دادگاه در بحث حضانت فارغ از بحث قانونی قطعا مصلحت طفل را مد نظر قرار میدهد.

درود
فرزند شما از سن حضانت خارج شده است لذا انتخاب با خود اوست که با کدام یک از شما زندگی کند

دختر شما از سن حضانت خارج ایت و تصمیم با وی خواهد بود

دختر شما خارج از مدار حضانت بوده و اتنخاب زندگی با خرید از والدین بسته به تصمیم خود اوست.