راهکار فروش آپارتمانی که یکی از فرزندان مانع فروش آن است، چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۳۰ #95897504

باسلام
مادرزن بنده یک آپارتمان ۳ طبقه دارد که طبقه میانی را پسرش تملک کرده ( قانونی یا غیر قانونی ) حال ایشان میخواهد طبقه اول و سوم را بفروشد و یا اجاره دهد ولی پسرش ممانعت کرده و تمامی مشتریان را با آزار و اذیت فراری میدهد . ( کلا به دلیل ناسازگاری و آزار واذیت مادرزن بنده میخواهد از دست ایشان خلاص شود ) . راهکار قانونی این مشکل چیست .

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان بایستی دادخواست رفع تصرف بدهد تا بصورت قانونی ایشان را بیرون کند .

اگر پسر به صورت قانونی ملک را تملک کرده مادر میتواند با استفاده از شهادت شهود و گزارش پلیس که در مواقع ایجاد مزاحمت ثبت میشود از پسر به جرم ایجاد مزاحمت و سرو صدا اقدام به شکایت نماید
و اگر به صورت غیر قانون تملک کرده میتواند دادخواست تخیه و خلع ید بدهد

با سلام
اگر اجاره نامه دارد دادخواست تخلیه اگر نه شکایت کیفری رفع تصرف عدوانی یا خلع ید حقوقی البته در صورت داشتن سند رسمی

سلام دوست گرامی
می توانند به عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایند

اگر پسر ایشان مالکیتی نسبت به اپارتمان اعم از مالکیت عین یا منافع( مستاجر نیست ) ندارد , مانند فرد غریبه است و در صورت ایجاد مزاحمت می توان علیه ایشان اقدام کیفری نمود . همچنین می توانند اقدام به خلع ید نامبرده و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ایشان نمود.