قرار بود فروشنده ظرف 3 ماه ملک را تخلیه کند ولی تخلیه نکرده از چه طریقی باید اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #95896210

ملکی را معامله کردیم (خریدار) توافق برای تخلیه 3 ماه بوده بعد از طی سه ماه طرف دوم معامله (فروشنده) حاضر به تخلیه نیست و میگوید 20 میلیون ضرر و زیان رو پرداخت میکنم. ماهم با قرارداد آشنایی نداشتیم طبق عرف 20 میلیون ضرر و زیان نوشتیم و حتی خانه مان رو هم فروخته ایم برای پول خرید خانه جدید. حال تو این دو ماه قیمت ملک یک سوم افزایش پیدا کرده. برای تخلیه میشود کاری کرد؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سوالتان مبهم است . باید متن قرارداد مطالعه شود

با سلام ووقت بخیر
مستاجر درزمان اتمام قرارداد موظف هست ملک را تخلیه کند درغیر اینصورت مالک میتواند برای دستور تخلیه اقدام کند .