حکم قاضی برای پرینت تحت چه شرایطی است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۵۸۶ #95891965

با سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم قاضی در چه شرایطی حکم پرینت تلفن و فضای مجازی و صادر می کنه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با تشخیص دادگاه و در خصوص بعضی از جرایم خاص امنیتی و رایانه ایی امکان پذیر است .

سلام و درود بستگی به موضوع پرونده و تصمیم مقام قضایی دارد

دستور پرینت تلفن در شرایط خاص اما ارجاع به کارشناس اینترنت به تشخیص مقام رسیدگی کننده جهت بررسی و کشف دلایل جرم ابرازی در فضای مجازی به سهولت امکان پذیر است

سلام وقت بخیر

در در جرائم امنیتی و در برخی جرائم با ارائه ادله معتبر دستور پرینت سه دوره تماس ها و. . . صادر می گردد.

سلام بستگی به تشخیص دادگاه دارد

سلام پرینت تلفن در صورتی ک جزو مستندات محسوب شود با موافقت قاضی امکانپذیر است

درود
بستگی به موضوع پرونده و تصمیم مقام قضایی دارد