در واتساپ پیام های توهین آمیز فرستادن مبنی بر اینکه به منزلشون خسارت وارد کردیم و تا کلیه ی خسارت ها رو از ما نگرفتن و منزل رو بازسازی نکردیم از پول خبری نیست؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۹۲ #95885379

با سلام.ما به درخواست صاحب خانه و با توافق هم ۱۲ روز منزل رو زود تر تخلیه کردیم.ایشون به همراه همسرش اومدن منزل رو دیدن و بعد الباقی مبلغ ودیعه ک ۷۵ میلیون بود رو با چک بنام به بنده دادن و کلید رو تحویل گرفتن...و رفتیم بنگاه و پشت قولنامه نوشته شد و امضا کردیم ک منزل تحویل داده شد و چک گرفته شده.
روز شنبه گ رفتم چک رو وصول کنم بانک اعلام کرد ک چک مفقودی هست.
بلافاصله در واتساپ پیام های توهین آمیز فرستادن مبنی بر اینکه به منزلشون خسارت وارد کردیم و تا کلیه ی خسارت ها رو از ما نگرفتن و منزل رو بازسازی نکردیم از پول خبری نیس.در حالی ک تمام حرف هاشون کذب هست و هیچگونه آسیبی به ملک وارد نشده بود و ایشون بعد از تحویل منزل و بازدیدش چک رو به بنده دادن.
تکلیف ما چی هست.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید در خصوص هردو مورد طرح شکایت کیفری کنید دادخواست مطالبه چک و تحت عنوان توهین شکایت مطرح کنید

درود می توانید در خصوص هردو مورد طرح شکایت کیفری کنید.

دادخواست مطالبه چک و تحت عنوان توهین شکایت مطرح کنید

.سلام.گواهی عدم پرداخت چک را وصول و دادخواست کیفری مطالبه دهید....

نسبت به چک دادخواست مطالبه مطرح و نسبت به توهین شکایت کیفری طرح نمایید

نسبت به چک موصوف اقدام قانونی نموده و دادخواست دهید.
نسبت به توهین نیز می توانید شکایت نمایید

با درود گواهی عدم پرداخت چک را وصول و دادخواست کیفری مطالبه دهید