آیا به لحاظ قانونی ایشون اجازه ی تصاحب اون بخش از حیاط رو داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #95881177

سلام وقتتون به خیر ملکی خریدیم در یک آپارتمان ۲ واحدی به مساحت زیر بنا ۵۵ متر که با مشاعات می شه ۶۰ و بالای همکف قرار گرفته اما مساحت واحد همکف با مشاعات ۶۱ متر عنوان شده و زیر بناش هم بیشتر از واحد ماست که بخشی از انتهای حیاط هم جز متراژ زیر بنای واحد هم کف رفته طبقه همکف اجازه ی استفاده ما از قسمتی از حیاط که جلوی پنجره ی ایشون هست رو نمی ده و می گه چون جلوی پنجره ی اونها هست ما اجازه نداریم چیزی اونجا بذاریم جدیدا دو دفعه پیش اومده وقتی دوچرخه ی دخترم رو اونجا گذاشتیم یا گذاشته تو کوچه یا جلوی راه پله ی ورودی ما گذاشته و باعث شده در کوچه باز بمونه و نشه بست

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشاعات ساختمان برای ساکنین قابل استفاده است و کسی نمی تواند از آن به عنوان فضای اختضاضی استفاده کند.

به مهر
مشاعات ساختمان متعلق به همه مالکین است وهمه به یک اندازه سهیم می باشند

با سلام
اگر قسمت اشاره شده جز مشاعات باشد ودسترسی بدان برای همه مالکین میسر باشد همسایه مذکور حق ایجاد ممانعت جهت عبور ومرور را نخواهد داشت البته لازم بذکر است که در مشاعات هیچ یک از همسایه علاوه براینکه حق استفاده اختصاصی از انرا نخواهند داشت بلکه حق گذاشتن وسایل نیز ندارند مگر با رضایت سایرین