شهادت بر عدم وقوع جرم ممکن هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۹۳ #95881153

سلام
من ۱۸۰۰ دلار پول نقد به یکی امانت دادم و ازش سند امانتنامه با امضا و اثر انگشت من و ایشون و دو شاهد مرد حالا اظهارنامه فرستادم مبنی بر استرداد مال امانی و الان دادخوسات استرداد مالی امانی دادم حالا ایشون از بنده به جرم اخذ سند با اکراه و تهدید شکایت کرده دو شاهد هم معرفی کرده من میخواستم بدونم منی که شاهد دارم که این جرم اتفاق نیوفتاده چرا که خودش امضا و اثر انشگت کرد و شاهدای من دیدن میخواستم بدونم آیا شاهد من میتونه بیاد بر عدم وقوع جرم شهادت بده؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شهادت تنها بر امور اثباتی ممکن است و شهادت بر امور عدمی، فاقد اعتبار است

سلام،شهود شما درصورت حضور میتوانند به صحت و سلامت موضوع در زمان و مکان مورد ادعا شهادت دهند...نه اینکه شاهد جرمی نبوده اند.

سلام زمان حضور در دادسرا مدارک وا دله وشاهدین ارائه ودفاعیات لازم انجام دهید موفق باشید

با درود بله مانعی ندارد در راستای ادعا و دفاع خویش شهود خود را در محکمه حاضر نمایید

بله شما هم می توانید شهودشاکی را جرح نمایید وهم می توانید تقاضای استماع شهود را بکنید

سلام
حتی با این فرض محال که ادعای ایشان مورد قبول واقع شود. در نهایت میتونید درخواست استکتاب (کارشناسی خط) نموده و قطعا از این طریق مشخص خواهد شد که از روی اجبار و به اکراه بوده و یا از روی قصد و اراده بوده.

درود
شاهد باید مشاهده کرده باشد عدم چطور قابل مشاهده است بنابراین شهادت بر عدم پذیرفته نیست.