اگر خوانده در جلسه اول دادگاه با موضوع نفقه شرکت پیدا نکند جلسه به زمان دیگر موکول می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۳۱۰ #95874484

برای اینجانب ابلاغیه آمده است که در خصوص دعوی.....به طرفیت شما مبنی یر مطالبه نفقه در وقت مقرر فوق جهت رسیدگی دراین شعبه .....حل اختلاف .....حاضر شوید.
این اولین ابلاغیه ای که برای اینجانب آمده است.آیا در صورت اینکه در اولین جلسه شرکت نکنم جلسه رسیدگی به تاریخ دیگه ای موکول میشه؟؟یا خود قاضی دراولین جلسه محکومم میکنه؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مطابق قانون شورای حل اختلاف ، رای شورا غیابی است مگر این که خوانده یا وکیل وی در جلسه حاضر شده باشند یا لایحه فرستاده باشند . هم چنین در خصوص نفقه بعد از تشکیل جلسه اول و در صورت عدم توافق ، کارشناس معین می شود تا میزان نفقه را معین کند و پس از اباغ و قطعیت نظر کارشناسی ، حکم محکومیت صادر می شو د.

با سلام ووقت بخیر
اگر ابلاغ را رویت کرده اید درسامانه ثنا و یا ابلاغ دستی توسط مامور ابلاغ برای شما امده است و شما دریافت کردید بهتره است درجلسه دادگاه حضور پیدا کنید و درصورتی که ابلاغ را دریافت نکرده اید چه به صورت الکترونیک و چه به صورت دستی از مامور ابلاغ ممکن هست رای غیابی صادرشود و شما درمدت ۲۰روزه واخواهی و ۲۰ روز تجدیدنظر خواهی میتوانید اعتراض خودرا مطرح کنید .

با سلام ووقت بخیر
اگر ابلاغ را رویت کرده اید درسامانه ثنا و یا ابلاغ دستی توسط مامور ابلاغ برای شما امده است و شما دریافت کردید بهتره است درجلسه دادگاه حضور پیدا کنید و درصورتی که ابلاغ را دریافت نکرده اید چه به صورت الکترونیک و چه به صورت دستی از مامور ابلاغ ممکن هست رای غیابی صادرشود و شما درمدت ۲۰روزه واخواهی و ۲۰ روز تجدیدنظر خواهی میتوانید اعتراض خودرا مطرح کنید .