خانم در جلسات مشاوره حاضر نمیشود چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۴۶ #95870389

برادرم برای طلاق اقدام کرده و خانم برای جلسات مشاوره حاضر نمیشود.برادرم پیام تلگرام بسیاری از همسرش دیده که این خانم فساد اخلاقی داشته و در ازای رابطه نامشروع پول میگرفته.یکسال پیش هم خانم مهریه اش را بذل نموده و نامه رسمی در دفتر اسناد ثبت شده.حالا خانم در جلسات مشاوره حاضر نمیشود.چه باید کرد؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . زوج میتواند از مرکز مشاوره در این خصوص گواهی دریافت نماید .

از مرکز مشاوره گواهی ببرید و مراحل طلاق را پیگیری کنید.

سلام نیازی نیست برادر شما جلسات را بروند و گواهی عدم سازش به نفع ایشان صادر می گردد

با اخذ گواهی از مرکز مشاوره رسیدگی ادامه پیدا خواهد کرد

اگر دادخواست طلاق شما توافقی باشد عدم حضور یکی از زوجین در هر یک از مراحل رسیدگی موجب اختلال در طلاق توافقی می شود .
اما اگر دادخواست از طرف زوج بوده عدم حضور زوجه در هیچ یک از مراحل مانع رسیدگی نیست.با اخذ گواهی از مرکز مشاور و ارایه به دفتر دادگاه رسیدگی تا صدور رای ادامه خواهد داشت.

سلام مشاوره در این خصوص گواهی صادر می نماید

از مرکز مشاوره مربوطه گواهی اخذ کنید و دادخواست خود را ثبت نمایید.