به علت فروش برنج مبلغی به حساب پدرم کارت به کارت شده ولی آنها ادعا میکنند مبلغ اشتباهی واریز شده و توسط پلیس مسدود شده الان تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۰ #95864484

باسلام و خسته نباشید پدرم برنج فروش است و تاریخ ۱۹فروردین شخصی از شهر دیگر با مغازه تماس گرفت و درخواست برنج کرد به عنوان بیعانه ۲میلیون پول به کارت پدرم واریز کرد و قرار شد فردای آن روز دوستشان برنج را از مغازه تحویل بگیرد ۲۰فروردین یک میلیون تومان باقیمانده را کارت به کارت کردند و دوستشان نیز برنج را تحویل گرفتند حدود ۳هفته بعد تماسی با پدرم گرفته شد و گفتند ۳میلیون پول اشتباهی به حساب شما ریخته ام و پول را برگردانید پدرم پس از دریافت پرینت حسابشان متوجه شدند که همان پول برنج است و به ایشان گفتند اما قبول نکردند و گفتند شکایت میکنند و گفتند شما مگه رسید دارید که برنج فروخته اید؟ و پدرم هم گفتند که مغازه دار به مشتری فاکتور می دهد نه بالعکس امروز حساب پدرم توسط پلیس فتا مسدود شده در این خصوص چه کاری باید انجام دهیم؟ چگونه باید ثابت کنیم که پول برای خرید برنج واریز شده است.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی مدارکتان و شهود را در جلسه رسیدگی ببرید تا از حقتان دفاع نمایید .

با سلام ووقت بخیر
تا زمانیکه وضعیت پرونده مشخص شود حساب پدرتون توقیف می باشد و درجلسات دادگاه پدرتون باید استناد کند به استشهادیه شهود و فاکتورهای مورد نظر که قابل استناد می باشد .

سلام باید فاکتور فروش برنج را به دادسرا ارائه دهید . ضمن این که موضوع اصلا جنبه کیفری ندارد طرف فقط حق طرح دادخواست علیه شما دارد .
در صورتی که قرار منع تعقیب صادر شود سوء نیت شاکی محرز است و می توانید افترا شکایت کنید .