شناسایی افراد از طریق جیمیلی که به اسم خود شخص نباشد از طریق پلیس فتا ممکنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۳۲ #95860826

دوستم جیمیل ساخته و با آن جیمیل از طریق سایت دانشگاه به رئیس دانشگاه پیام داده و اعتراض کرده ولی اونا جواب ندادن مجبور شده به وزارت علوم ایمیل بزنه و شکایت کنه الان چون وزارت علوم دانشگاه را تحت فشار قرار داده مسوولان دانشگاه گفته اند حتما از اون شخص شکایت میکنند و از طریق پلیس فتا پیگیری خواهند کرد و اون فرد را پیدا میکنند آیا واقعا از طریق ایمیل فیک میتوانند شناساییش کنند؟ البته بعدا اون حساب جیمیل را حذف کرده و احتمالا هنگام فرستادن ایمیل فیلترشکنش باز بوده البته دقیق مطمئن نیست که موقع گذاشتن پیام توی سایت هم فیلترشکنش باز بوده یا نه
آیا اصلا میشه به خاطر اینکه به نحوه مدیریتی مسوولان دانشگاه اعتراض داشته ازش شکایت کنند ثانیا در صورت شکایت کردن میتوانند شناساییش کنند؟ لطفا اگه میشه راهنمایی بفرمایید ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

از طریق پلیس فتا امکانپذیر هست

اولا موضوع مورد اشاره اگر در همین حد باشد دارای وصف مجرمانه نبوده و قابل تعقیب نیست . ثانیا شناسائی و ردگیری جیمیل بستگی به شرائط فنی خاصی دارد که بسیار مشکل و بعید است در این مورد قابل اعمال باشد .

سلام در صورت پیگیری پلیس فتا بله امکان پذیر است.