رای مهریه زوجه میتواند توقیف اموال اجناس فروشگاه را هم بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۷ #95839336

سلام.من موبایل فروشی دارم و جواز به نام خودم هست. میخواستم بدونم برای مهریه زوجه میتواند توقیف اموال اجناس فروشگاه را هم بگیرد؟ اگر توقیف حساب بانکی بگیره، تکلیف دستگاه کارتخوان و کسب و کار من چی میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با توجه به جواز کسب اموال داخل در مغازه شما قابل توقیف و کلیه حساب های شما نیز قابل توقیف است
فقط مستثیات دین را نمی تواند توقیف کند.

دستگاه پوز وسیله کسب درآمد است ولی اجناس و حسابهای بانکی از مستثنیات دین نیست

سلام
چون جواز کسب مغازه به نام شما می باشد اموال داخل مغازه و اجناس آن متعلق به شما محسوب و قابل توقیف است و همچنین اگر حساب بانکی به نام شما باشد پول های موجود در آن حساب قابل توقیف بابت طلب همسرتان می باشد.

وقت بخیر، ایشان میتواند تمام حساب های شما را مسدود نموده و توقیف اموال شما از جمله گوشی موبایل های که جهت فروختن در مغاره دارید را درخواست نماید.

سلام،طبق قانون مستثنیات دین را همسرتان نمی تاوند توقیف نامید که این مستثنیات دین شامل راه کسب ودرامد شما می باشد ولی حسابهای بانکی شما را می تاودن توقیف نماید و در خصوص پوزهای بانکی تان می توانم پیشنهادی بهتان بدهم، که در مشاوره تلفنی ارائه میدهم