در قرارداد اومده صلح عمری به همسر و بعد از همسر به فرزند، آیا درسته؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۴۲۰ #95832706

سلام
پدری طی یک صلح نامه عمری همه اموال خود را به همسرش صلح کرده و در همون قرارداد بعد از فوت همسرش همه اموال به فرزندش صلح شده این قرارداد در محضر انجام شده.
یعنی در قرارداد اومده صلح عمری به همسر و بعد از همسر به فرزند
آیا درسته؟
سوال بعدی اینه اگه همسر یا همون مادر زودتر از پدر فوت بشه، تکلیف چیه؟
مررسی
میشه کامل توضیح بدین

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صلح عقدی است که بعد از انعقاد آن نمی توانید آن را برهم بزنید و مفاد آن برای طرفین ایجاد تعهد می نماید.در این خصوص نوعی از عقد صلح وجود دارد که به آن صلح عمری میگویند.در این نوع از عقد مال مورد صلح به شخص متصالح یعنی همسر داده نمی شود تا زمانی که شخص مصالح یعنی همسر وفات نماید.عمری منطور مدت عمر شخص مصالح است.در صورتی که همسر فوت کند و شخص متصالح یعنی پدر زنده باشد چون تکلیف دیگری در صلح مقرر داشته اند مال موضوع به فرزند می رسد.