آیا بعد از اینکه حصر وراثت انجام شد و یکی از وراث بعد از سه سال سند رو کند، که یک دنگ از خانه به نام من است این کار قانونی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۶ #95832566

سلام وقت بخیر
آیا بعد از اینکه حصر وراثت انجام شد و یکی از وراث بعد از سه سال سند رو کند (یعنی سه سال بعد از حصر وراثت یک دنگ به نام خودش از طریق مادر انجام دهد ) که یک دنگ از خانه به نام من است
این کار قانونی است؟
چون انحصار وراثت انجام شده است

مشاوره حقوقی حصروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هریک احکام خاص خود را دارد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

درصورت اثبات اصالت سندمیتواند

باسلام بله این امکان وجوددارد...........

موضوع نیاز به بررسی دقیقتری دارد

انحصار وراثت ارتباطی به اموال ندارد

اگر سند ارائه شده مشکل قانونی نداشته باشد دارای اعتبار بوده و منعی با دریافت حصروراثت نخواهد داشت . بهتر است موضوع را جزئی تر بیان نمایید تا بتوان راهنمایی دقیق تری نمود .

سلام. بستگی به عوامل مختلفی دارد. سند عادی ممکن هست جعلی باشد.‌