آیا حقوق مستمری به نوه ها میرسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱,۴۶۳ #95816479

سلام
سال ۸۷ پدر بزرگم فوت کرده و حقوق بازنشستگی اون به مادر بزرگم رسید امسال هم مادر بزرگم فوت کرد، اگر ۴ فرزند دختر که همگی متاهل هستند و ۱ فرزند پسر که در سال ۷۸ فوت کرده داشته باشه، آیا حقوق بازنشستگی به نوه های پسری که هنوز ازدواج نکرده اند و دختر هستند میرسد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تحت شرایط سختی میرسد . ممکن است برسد .

خیر نمیرسد

سلام
خیر امکان وصول مستمری توسط نوه ها وجود ندارد مگر انکه در قرارداد چنین شرطی منعقد شده باشد

برقراری مستمری نوه ها وجاهت قانونی ندارد و قانونگذار سهمی تعیین ننموده است

سلام
برقراری مستمری نوه ها وجاهت قانونی ندارد و قانونگذار سهمی تعیین ننموده است

بستگی به متن قرارداد متوفی با بیمه دارد ولی معمولا به نوه ها نمیرسد

با سلام
معمولا حقوق مستمری به نوه ها نمی رسه مگر اینکه متوفی آنها را بیمه کرده باشه که در اینصورت هم به سختی امکان پذیره