تکلیف فرزند پس از آزمایش ژنتیک چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۱ #95792393

سلام،وقت بخیر
پس از اینکه زنای پسر مجرد و زن متاهل با آزمایش ژنتیک ثابت شد، تکلیف فرزندی که متولد شده از آن زنا چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
محروم از ارث میباشد

همچنین فرزند زنا زاده از پدر ارث نمی برد و اینکه علم ژنتیک اثبات کند، این از مسائل مستحدثه جدید است

والدین طبیعی باید زحمت بکشند برای او شناسنامه بگیرند و پدر باید نفقه فرزند را پرداخت و مانند یک فرزند مشروع از او نگهداری نمایند به قول حافظ شیرازی که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

طبق فانون و نیز حکم شرع، فرزند زنا به زن تعلق دارد اما با توجه به اینکه علم ژنتیک بتواند فرزند را برای زانی اثبات کند، موضوع باید طوری دیگری بررسی شود.

باسلام و احترام
به غیر از ارث تماما مانند فرزند طبیعی ان شخص است
موفق باشید

ماده ۸۸۴ -قانون مدنی
ولدالزنا ، ازپدرومادرواقوام آنان ارث نمی برد،لیکن اگر حرمت رابطه که طفل ثمره آنست نسبت به یکی ازابوین ثابت ونسبت به دیگری به واسطه اکراه یاشبهه زنانباشدطفل فقط ازاین طرف واقوام اوارث می برد وبالعکس

سلام و درود
تنها ارث نمی برد ولی در مورد سایر حقوق مانند فرزند متولد از زن و شوهر شرعی است.