مدارکی دارم که میتونم ثابت کنم زن سابقم صلاحیت حضانت ندارد و کودک آزاری مینماید، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۰ #95775350

اگه پدری پسر خودش را برای تنبیه کار خطایی که کرده دو تا چک بزند و صورتش سرخ شود و به همسر سابقش عکسش را در بغل مادر بزرگ بفرستد و بگوید بیا بچه ات را ببر...این کتک فرزند مبنی بر این بوده که خبرهای خانه را و حتی وسایلی شخصی پدرش را مثل مموری...و برداشتن شماره در گوشی پدر و در اختیار مادرش قرار میداده.. تنبیه و با آمدن مادر دنبال فرزند به کلانتری مراجعت میکنند و شکایت و طلب فرزندش را میکند و قاضی کشیک برسی و در آخر پدر فرزند را سالم تحویل مادرش داده و اون زن هیچ شکایتی برای کودک آزاری جلو قاضی نمیکند و فرزند خودش را تحویل میگیرد.. اما در روز بعد شکایتی به این مبنی از همسرم سابقش میکند و به صورت خیلی مشکوک از کلانتری تماس گرفته و به پدر بچه میگویند بیا باید امضا کنی وقتی میره بازداشتش میکنن و فردای همان روز پدر به جرم کودک آزاری محاکمه میشه و جلو قاضی هم میگه من دو تا چک زدم فقط اینم بخاطر تنبیه پسرم چون تحت تاثیر مادرش کار بدی کرده بود.. قاضی پرونده اعتنا نمیکند و حکم بازداشت موقت برایش صادر میشود و با گداشتن وصیقه فقط دور روز در بازداشگاه میماند و در هر زمان فقط گفته خودش را تاید کرده اما در حکم آخر چون حضور نداشته قاضی حکم صادر میکند براش... و بعد از ابلاغیه ای که له دستش میرسد متوجه میشه پرونده اش صحنه سازیی بیش نیست.. و حال اگر با لایحه دفاعی محکم با ارائه مدرک و تاریخ ثابت کند این طرح شکایت و حکم پزشک قانونی در پرونده بسیار مشکوک است و قصد و غرض همسر سابقش را با تمام مدرک و اسناد ثابت کند.. چه حکمی برای این خانم داده میشود.. این خانم در همان روز مذکور که فرزندش تنبیه شده بود برای زندگی این آقا مزاحمت و ایجاد اتهامات و فوش رکیک با نیت و قصد و غرض پاشوندن زندگی همسر سابقش متذکر شکایت و رسیدگی قانونی میشه و از ترس شکایت آنها و مطمئن بودن محکوم شدن این فیلم را بازی کرد. پزشک قانونی چیزهایی در پرونده گذاشته اند مبنی بر کودک آزاری که اگه ببینید فکر میکنید کودک از جنگ جهانی خارج شده و به دیه سنگین محکوم کرده که اصلا صحت ندارد و دروغ کذب است اگه این جرایاتی که در پرونده نهاده اند این پسر باید بجای کلانتری بیمارستان بستری میشد در ثانی من اون شب ۳ ساعت در کلانتری بودم و بچه رو سالم و بدون جراحت و این چیزا سپردم فقط قرمزی همان چکی که زده بودم یکم بود... اگه شکایت داشت چرا همانجا جلو قاضی کشیک نکرد و منو همون شب بازداشت نکرد..اما بعد با دانستن مجازات شدن حتمی این برنامه رو چید..من مدارکی دارم که میتونم ثابت کنم زن سابقم صلاحیت ندارد و بارها از بچه استفاده های ابزاری کرده برای اذیت و آزار دادن و حتی صدمه زدن به تحصیل بچه هم شده...با مدارک ارائه دهنده میشود متحمش کرد و اگر برای قاضی ثابت شد محکومیتش چیست؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و وقت بخیر؛
به فرض صحت می‌توانید از طریق دادگاه خانواده متعاقب اثبات دادخواست سلب حضانت ثبت نمایید