نحوه الزام دستگاه قضا برای فروش اموال متهم رو بیان بفرمایید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۳ #95755449

۲۰ سال پیش دادگاه عاقله رو محکوم پرداخت دیه کرده که خطای محض بوده و هنوز شاکی به حقش نرسیده دادگاه الان رای داده که ابتدا زمینی ک به ارث عاقله رسیده رو متهم بفروشه
و پول زمین رو به حساب دلدگاه واریز کنه
سوالم اینجاس با توجه به گذشت ۲۰ سال و.. دادگاه چقدر فرصت میده به طرف که زمینشو بفروشه و چون آدم لجی هست در صورت نفروختن چه کارایی من به عنوان شاکی میتونم بکنم تا به حقم برسم
سوال دوم هم اینکه این عملیات فروش و الزام به فروش و .. از طرف دستگاه قضا چند ماه طول میکشه
خواهش میکنم تفصیلا لطف کنید جواب دهید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سهم الارث ایشان را به اجرای احکام معرفی و در خواست توقیف نمایید . بعد از توقیف، ملک به مزایده گذاشته و فروخته می شود . زمان دقیق قابل پیش بینی نیست

با عرض سلام
شما می توانید از طریق اجرای احکام در صورت وجود مال دیگری معرفی یا تقاضای مزایده زمین مذکور را بنمایید.

باسلام
از طریق اجرای احکام دادگاه اموال شناسایی می شوند و از آن طریق به مزایده گذاشته می شود زمان مشخص ندارد

با احترام از طریق اجرای احکام اموال شناسایی شده به مزایده گذاشته می‌شود و مدت زمان مشخص نمی باشد

با سلام
از طریق اجرای احکام تقاضای مزایده ملک مورثی را مطرح نمایید و زمان انجام قابل پیش‌بینی نیست.

با سلام. ملک از طریق دادگاه به مزایده گذاشته می شود. زمان طول کشیدن، بستگی به موارد مختلفی دارد و قابل پیش بینی نیست.

اموال در صورت ممانعت طرف به مزایده گذاشته می شود و مدت زمان هم بستگی به ملک و مرغوبیت آن دارد
جهت راهنمایی کامل تر می تونید از طریق سایت مشاوره تلفنی یا آنلاین را هماهنگ کنید