تکلیف وکالت نامه ای که توسط برادر جعل شده است؛ چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۷ #95742604

باسلام و احترام،
سوالی داشتم درمورد ارث و میراث کسی در زمان زندگانی خود خانه ای وکالت بلاعوض خریده، و الان مرده است و چهار فرزند پسر دار د قرار شد یکی از فرزندان شناسنامه و کارت ملی بقیه را برای انحصار وراثت ببرد، الان رفته وکالتی تازه از صاحب قبلی ملک گرفته و آن وکالت را به نام خود تمام کرده است بدون اینکه بقیه وراث رضایتی برای این کار داده باشند می خواهم بدانم آیا می تواند آن ملک را به اسم خود بفروشد، ممنون از زحماتتان، 🙏🙏

مشاوره حقوقی جعل
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر نیازمند اثبات عدم رضایت بقیه می باشد, اماازآنجا کت وکالت داشته قانونی بوده مگرتقاضای ابطال وکالت نامه کنید

سلام
شما میتوانید با اثبات موضوع نسبت ابطال وکالت نامه اقدام نمایید !

درصورتیکه بتوانید اثبات نمایید ایشان باتوسل به فریب و همچنین جعل وکالتنامه مربوطه، بدون داشتن وکالت نامه ازسوی مابقی وراث، اقدام به گرفتن وکالت از سوی صاحب قبلی ملک نموده است، تمامی اعمال انجام شده توسط ایشان ابطال خواهد شد وچنانچه افرادی ویا دفترخانه ای نیز دراین مورد بایشان همدستی داشته اند محکوم خواهندشد.وجرم کیفری ست.

برادر شما نمیتوانسته در حق دیگران تصرف کند و فقط نسبت به حق خود محق بوده

با سلام. وکالتی که ایشان گرفته اند قانونی نمی باشد، زیرا تمامی وراث در موضوع وکالت نامه محق می باشند. ایشان فقط نسبت به حق خود می‌توانستند تصرف کنند.