میتونه اثبات کنه هیچ یک از ارکان چک ضمانت رو رعایت نکرده؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۹۰ #95730352

باسلام پدرم به یکی از دوستانش پولی قرض داده به مبلغ ۱۰ میلیون و اون طرف چک شخص دیگری رو بهش داده به مبلغ ۲۵میلیون چک فاقد تاریخ و قسمت در وجه پر نشده بود در پشت چک هم چیزی نوشته نشده که چک بابت ضمانت است بنده چک رو تاریخ زدم و قسمت در وجه رو پر کردم در صورتی که این چک باید ۲ سال قبل برگشت میخورد پدرم فرصت داد تا الان که خودم صدور اجراییه از دادگاه گرفتم الان این اقا ادعا میکنه که چک برای ضمانت بوده و بنده هم میخواهم مبلغ چک رو وصول کنم چون هیچ قرارداد یا تعهدی نبوده که بابتش چک ضمانت داده باشه ایا با اوردن شاهد میتونه اثبات کنه چکی که هیچ یک از ارکان چک ضمانت رو رعایت نکرده ممنون میشم راهنماییم کنید ( با استناد به مواد قانونی )

مشاوره حقوقی چک
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام صادرکننده درمقابل و قبال دارنده با حسن نیت پاسخ گو می باشد.

با درود با شهود و دیگر مستندات میتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید.

چک سفید امضا بوده وصادرکننده موظف به پرداخت چک است اگر ادعایی دارند باید اثبات کنند

وجود چک در دست شما اماره بر مدیون بودن صادرکننده چک می باشد

هر انچه در ظهرنویسی چک صورت گرفته ملاک عمل خواهد بود و ادعای ضمانتی بودن چک نامعتبر است حتی در این صورت هم فرقی در اصل مسئله نخواهدداشت وباید مبلغ چک پرداخت گردد

باسلام
صادر کننده چک مسئول پرداخت وجه میباشد.

با سلام صادر کننده چک مسوول می باشد