خسارت زیادی به ما زدند، چگونه از وی شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۳ #95729944

با سلام
من اردیبهشت ما یک واحد مغازه توی یک مجتمع تجاری افتتاح نشده اجاره کردم طبق وعده ای که مدیر و سازنده مجتمع داده بود گفت یک ماه بعد افتتاح میشود از آن زمان تا الان با بهانه یک ماه یک ماه بنده و خیلی از کسبه دیگه رو اینجا الاف کردن و خسارت زیادی به ما زدن بابت کاسبی نکردن توی این مجتمع و تکمیل نبودن امکاناتی از جمله وصل نبودن کامل برق ها خاموش بودن پله برقی بست بودن یکی از درهای ورودی و غیره.... میخواستم راهنمایی بفرمایید چطور میشه از ایشان شکایت کنیم و چطور میشود خسارت بگیریم ممنون از شما

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست با خواسته ی خسارت من باب تسبیب (تاخیر در انجام تعهد قراردادی) با جلب نظر کارشناس مقوم به ۲۰۰.۰۰۱.۰۰ مطرح نمایید.

اول اظهارنامه بفرستین بعد دادخواست الزام به تکمیل نواقصات مطرح کنین