چجوری میتونم در ایران شکایت کنم که شکایت به سفارت ترکیه برسد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۷۸۷ #95723399

سلام.
از خانواده ی من کلاهبرداری شده. چند ماه پیش شخصی خانم با پدرم اشنا شد که گفت از نیویورک هست در بیزینس بیت کویین بود و پدرم به او گفت که قصد مهاجرت دارد و اون گفت شوهرم در کنسولگری کار میکنه و میتوانه ویزا بگیره از نیویورک. با فتوشاپ و ایمیل های جعلی ویزا صادر کرد. حتی ما جلوی سفارت امریکا در ترکیه ویزا رو نشون دادی و اونها به صورت نگاه کردن اوکی دادن. ولی استعلام نکردن... و ما در ترکیه ۸۵۰ میایون پول به او دادیم از طریق بیت کویین. و اینکه خسته نباشید میگم بت خودمون. اما امید دارم چون هنوز فرد کلاهبردار حساب های اینستاگرام خودش رو داره و حتی تگر پیام بدین بهش جواب میده و میخواد کلاهبرداری کنه و یت نکته هم این هست که شماره کارت بانکیه ترکه رو دادن و شماره کارت برای فردی به نام____ هست بعد از به فنا رفتنمون در ترکیه با زن زن و بچه رفتیم سفارت امریکا و موضوع کلاهبرداریو گفتیم و اونا هم پیگیر هستن. اما گفتن باید موضوع قضایی بشه تا بتونیم از پلیس ترکیه استفاده کنیم به نظر شما چجوری میتونم در ایران شکایت کنم که شکایت بع سفارت ترکیه برسه .اینترپل؟ یا پلیس فتا؟ شما چی پیشنهاد میکنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شکایت خود را در ایران مطرح بفرمائید

شکایت خود را مبنی بر کلاهبرداری بر علیه فرد ، از طریق ایران اقامه و اقدام قانونی نمایید

سلام. موضوع شکایت شما در صلاحیت دادسرای امور بین الملل هست که لطفا شکایت را از طریق دفاتر خدمات قضایی به ان دادسرا ارسال و کلیه مدارک از قبیل فیش بانکی و اسنادی که دارید، ضمیمه کنید.

با سلام
شما شکایت خود را مبنی بر کلاهبرداری بر علیه فرد ، از طریق ایران اقامه و اقدام قانونی نمایید و دادگاه خود دستورات و اقدامات لازمه را جهت شناسایی و دستگیری فرد کلاهبردار صادر خواهد نمود .

با سلام
ابتدائا می بایست در اینجا شکایت بکنید و اگر محکوم شد از وزارت امور خارجه درخواست پیگیری و استرداد مجرم رو بدید و بعد از اون از طریق کشور ترکیه اقدام کنید
و اگر فعالیت ایشان بین المللی است باید از طریق گزارش به پلیس اینترپل اقدام کنید